Fashion is seasonal. Style is timeless. Follow @St_Li INSTAGRAM

22nd July 2014

Photo reblogged from From Paris to London with 13 notes

Another perfect white shirt style, another perfect summer chic.

Another perfect white shirt style, another perfect summer chic.

Tagged: white shirtchicsimplesimplicitywomenswearfashionstyleStreet chic

22nd July 2014

Photoset with 1 note

Notorious entertainment news company TMZ recently had their Los Angeles headquarters reworked by fellow Californians Rapt Studio. With the intention of resembling an empty warehouse space through the use of plywood, corrugated metal and concrete, a pseudo-industrial feel is created for the space. The center of the TMZ workspace is of course the 9,000-square-foot newsroom from which Harvey Levin orchestrates. Interestingly enough, these latest imagery provide some insight into the origins of TMZ’s namesake – for those who may not have known, the abbreviation is a reference to the studio zone, also known as the thirty-mile zone.

Author: Chris Danforth

Tagged: TMZtelevisionofficeoffice designdesigninterior designfurnitureinteriors

21st July 2014

Photoset

With this year marking the 45th anniversary of  NASA’s historic Apollo 11 mission to the moon, Omega commemorates the July 20, 1969 achievement in the form of the Omega Speedmaster Professional Apollo 11 45th Anniversary Edition. Watch fanatics HODINKEE provides a better glimpse at the limited edition watch, which offers titanium and gold features and a calibre 1861 movement. Produced in numbers of  1,969, this Speedmaster iteration is currently available from Omega boutiques.

Author: Chris Danforth

Tagged: HODINKEEOmega speedmasterOmegawatchesfashionAccessoriesdesignNASAspecial edition

20th July 2014

Photo reblogged from From Paris to London with 107 notes

paris2london:

This cape….

That jacket that shirt and jeans, a timeless chic.

paris2london:

This cape….

That jacket that shirt and jeans, a timeless chic.

Tagged: womenswearfashionChicstylestreet chic

Source: street-c0uture

17th July 2014

Photoset

With a small wooded area to its west and an ocean view to its south side, the Russet Residence by Splyce Design is situated atop a steep incline in West Vancouver. Looking to make the most of this hilltop space without compromising its environmentally fragile surroundings, portions of its upper levels cantilever out past its foundation, thus allowing the native creek side vegetation to grow up, under and around as an uninterrupted forest floor. This is especially seen in the dining room as its dissolves into the adjacent forest canopy as well as frames the ocean view beyond it. Additional details include floating stairways, a bevy of skylights, alfresco living quarters and so much more.

Author: Hypebeast  Source: CONTEMPORIST

Tagged: Splyce designdesignArchitectureinterior designinteriorshomelifestylemodern lifestylespaceliving spaces

16th July 2014

Photo reblogged from From Paris to London with 125 notes

paris2london:

(via An English Countryside Estate is Reborn — Domaine)

Who needs a villa or mansion if you have an English style garden like this, where your children are playing around and family is laughing together.  Life is great.

paris2london:

(via An English Countryside Estate is Reborn — Domaine)

Who needs a villa or mansion if you have an English style garden like this, where your children are playing around and family is laughing together. Life is great.

Tagged: homehome stylegardenEnglishEnglish stylearchitecturegarden designlifestylelife

15th July 2014

Photo

An abandoned warehouse in Liverpool’s Toxteth district is now home to a unique installation from artists Walter Hugo and Zoniel. Dubbed The Physical Possibility of Inspiring Imagination in the Mind of Somebody Living, the piece sees a glowing jellyfish-filled tank set up right inside the building’s garage door. Coupled with the boarded-up windows on the rest of the property, the eerie blue tank gives the impression that the entire building has been flooded and filled with the gelatinous sea creatures. The Physical Possibility of Inspiring Imagination in the Mind of Somebody Living will open to the public July 27.
Author: T.S. Fox  /  Source:  HUH.

An abandoned warehouse in Liverpool’s Toxteth district is now home to a unique installation from artists Walter Hugo and Zoniel. Dubbed The Physical Possibility of Inspiring Imagination in the Mind of Somebody Living, the piece sees a glowing jellyfish-filled tank set up right inside the building’s garage door. Coupled with the boarded-up windows on the rest of the property, the eerie blue tank gives the impression that the entire building has been flooded and filled with the gelatinous sea creatures. The Physical Possibility of Inspiring Imagination in the Mind of Somebody Living will open to the public July 27.

Author: T.S. Fox  /  Source: HUH.

Tagged: Walter hugo & zonielGazelli art houseinstallationsartsgalleryartinteriors

15th July 2014

Photo reblogged from From Paris to London with 53 notes

A simple white shirt could be a formal item, but it also could be worn in such a chilled situation, such as perfect summer on a beach.

A simple white shirt could be a formal item, but it also could be worn in such a chilled situation, such as perfect summer on a beach.

Tagged: chicwhite shirtstylefashionwomenswear

15th July 2014

Video

For most people, a former Nazi Air raid shelter would not be considered an ideal place to live, but for art collecting couple Christian and Karen Boros, an early 1940s bunker in Berlin is the perfect home. Located in the central part of the city, the building has been modified into a spacious penthouse-cum-art haven that boasts a gallery and vast storage, a space that the Boros family is proud of.

Author: Tamar Vanderhoek

Tagged: Freunde von freundenartsartArchitectureBerlinGermanyart collectionart collectors

12th July 2014

Photoset

Somewhere in the sun-drenched, arid Los Angeles outskirts rests an oasis at the end of a canyon road. It’s here that Mike Jacobs Architecture ambitiously plotted its latest and greatest residential edifice, dubbed the San Lorenzo Residence. Speaking to the tree-blessed surrounding environment, the two-level San Lorenzo is comprised of overlapping two L-shaped structures by a central open living space, adding a sense of security and privacy through its blockage to the surrounding golf course. Steel and glass are the major elements of the facade, allowing natural light and breeze to flow through the home. Elsewhere, a predominantly wooden interior reiterates the exterior foliage. Gardens and pools, enclosed by the ‘L’ shapes, underline the home’s social focus

Author: Hypebeast  Source: Contemporist

Tagged: Mike jacobs architectsArchitectureInterior Decorationinteriorinterior designdesignhomeHomestylelos angelesamerican style